Kaartverkoop gestart voor Castricum’s Got Talent 2018

Niemand minder dan Jacques d’Ancona wordt juryvoorzitter van Castricum’s Got Talent, de talentenjacht voor het goede doel op zaterdag 9 juni in Theater Koningsduyn. D’Ancona kreeg in de jaren ‘80 landelijke bekendheid als juryvoorzitter van de Soundmixshow en de Sterrenplaybackshow van Henny Huisman. Door de komst van D’Ancona worden de twee vroegere TV-helden op het podium van Theater Koningsduyn herenigd, wat het nodige verbale spektakel met zich mee zal brengen.

Dat wordt dus genieten voor de bezoekers van de talentenshow. Wie erbij wil zijn, kan sinds deze week kaarten kopen via www.castricumsgottalent.nl. Kaarten kosten 15 euro per stuk (inclusief 1 gratis consumptie). De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de KanjerKetting, een initiatief voor kinderen met kanker.