Inschrijving 2e editie Castricum’s Got Talent gestart!

Deze week start de inschrijving voor Castricum’s Got Talent 2018. Na het overweldigende succes van de eerste editie in 2017 zoekt de talentenshow opnieuw enthousiaste jonge talenten van 12 tot 20 jaar die podiumervaring willen opdoen met zang, dans, cabaret of andere artistieke kunsten.

Castricum’s Got Talent 2018 vindt plaats op zaterdagavond 9 juni in Theater Koningsduyn. Ook dit jaar is de presentatie in handen van Hennie Huisman. En opnieuw is de opbrengst van de avond voor een goed doel. Dit keer is dat de stichting Kanjerketting die kinderen met kanker ondersteunt tijdens hun zware behandelingen in het ziekenhuis.

Ben je tussen de 12 en 22 jaar? Voel je je als entertainer thuis op een podium? Geef je dan snel op via castricumsgottalent@gmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en wat je tijdens de show wilt doen.