Datum 2e editie Castricum’s Got Talent bekend!

Na de eerste succesvolle editie van Castricum’s Got Talent kon een vervolg niet uitblijven. De datum is nu bekend: zaterdag 9 juni 2018 staat Theater Koningsduyn weer barstensvol talent.

Opnieuw is de presentatie in de vertrouwde handen van Hennie Huisman. Hij wist tijdens de show in april 2017 alle kandidaten te motiveren om het beste van zichzelf te tonen op het podium.

In de jury neemt ook dit jaar burgemeester Toon Mans plaats. De namen van de overige juryleden houdt organisator Rotary Castricum Kennemerland nog even geheim. Wel laat de rotaryclub weten een verrassing in petto te hebben.

Rotary Castricum Kennemerland is verheugd over de soepele aanloop naar de 2e editie van de talentenjacht voor het goede doel. Ook dit jaar probeert de club samen met sponsoren en bezoekers de avond niet alleen artistiek succesvol te maken, maar ook in financieel opzicht. De volledige opbrengst van de avond is immers voor het goede doel: Stichting KanjerKetting voor kinderen met kanker.